Basisschool 't Boschveld

Basisschool 't Boschveld

Kindcentrum Boschveld is de belangrijke spil binnen de Brede Bossche School Boschveld in 's-Hertogenbosch-West, gevestigd op loopafstand achter het centraal station. Sinds januari 2015 gehuisvest in een gloednieuw gebouw; BBS Boschveld. In een multifunctionele omgeving ontmoeten kinderen en volwassenen elkaar binnen onderwijs-, cultuur-, welzijn en sporteducatie.
Het Kindcentrum biedt basisonderwijs in basisschool 't Boschveld georganiseerd door SIGNUM en kinderdagopvang, peuterarrangement en BSO georganiseerd door Kinderopvangorganisatie Kanteel onder één dak. 

Het Kindcentrum Boschveld bestaat uit 3 units,verdeeld over onder-midden en bovenbouw. In de middag hebben we ruimte voor wereldorientatie en expressie, terwijl de ochtend blijft voor de basisvaardigheden taal,lezen en rekenen
Sinds 2015/2016 heeft de school het continurooster (8.30 -14.30 uur op ma/di/do en 8.30-12.30 uur op wo/vr). Meer info, vraag dan naar de directeur; Anouk Schipper 073-8225365

 

Bij de kinderopvang kunnen kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar de gehele dag terecht tussen 7:30 uur en 18:30 uur. Bij het peuterarrangement zijn kinderen vanaf 2,5 jaar drie vaste dagdelen welkom (ochtend of middag). Wanneer u uw kind wilt aanmelden voor het kinderdagverblijf, het peuterarrangement en/of BSO, dan kunt u contact opnemen met afdeling planning van Kanteel Kinderopvang (tel. 073 - 850 78 50 of www.kanteel.nl) of komt u even langs om een kijkje te nemen op de locatie. Voor vragen over de opvang en de dagindeling van de kinderopvang kunt u terecht bij de locatiemanager kinderopvang; Mirjam van Aspert, 06 - 36546963.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn een Vreedzame school en  een gezonde school!

 

 

NIEUWSBRIEF
De nieuwsbrief wordt per unit elke maand via de website met de ouders gedeeld.
Daarnaast stuurt ook de directie alle ouders elke maand per mail een nieuwsbrief.
 

Sinds het schooljaar 2018/2019 maken we gebruik van een Schoolapp.