Kanteel Kinderopvang

Kanteel Kinderopvang

Basisschool 't Boschveld en Kanteel Kinderopvang vormen samen kindcentrum Boschveld. Samen zijn de eerste stappen gezet naar een nauwe samenwerking voor kinderen van 0-13 jaar, waarin we de doorgaande ontwikkelingslijn willen waarborgen.

Kanteel Kinderopvang biedt binnen kindcentrum Boschveld diverse opvangmogelijkheden aan voor kinderen van 0-13 jaar:
• Kinderdagopvang (0-4 jaar)
• Peuterarrangement (2-4 jaar)
• Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)

Door de aanwezigheid van zowel peuterarrangement als kinderdagopvang zijn er mogelijkheden gecreëerd om te werken aan een doorgaande ontwikkellijn 0-13. Hier zal in de komende schooljaren verder op ingestoken worden. Alle medewerkers van de kinderdagopvang en leerkrachten uit groep 1/2 zijn gediplomeerd in de VVE methodiek Piramide. Hierdoor sluit onze aanpak op pedagogisch en didactisch gebied goed bij elkaar aan. De directeur van de school, de locatiemanager van Kanteel en beide VVE coördinatoren hebben samen het VVE locatieplan opgesteld voor kindcentrum Boschveld.

Kinderen zijn de toekomst!
Daar staan we bij Kanteel voor. In alles wat wij doen zijn wij gericht op een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Net zoals thuis maar dan anders, vaak in voorbereiding en aanvulling op het basisonderwijs. Bij Kanteel vind je een fijne uitdagende plek waar spelenderwijs ontwikkelen en leren ónze professionele verantwoordelijkheid is. Wil je meer informatie over Kanteel Kinderopvang? Kijk dan op www.kanteel.nl

Ben je nieuwsgierig?

Je bent altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Bel ons even voor een afspraak.
Wanneer je je kind wilt aanmelden voor het kinderdagverblijf, het peuterarrangement of de buitenschoolse opvang, dan kun je contact opnemen met de afdeling Relatiebeheer van Kanteel Kinderopvang: (073) 8519999.
Voor vragen gericht over de opvang en de dagindeling van de kinderopvang kun je terecht bij de locatiemanager, Mirjam van Aspert (06-36546963)

Contactgegevens
Kindcentrum Boschveld

Zernikestraat 2

5223 CD in 's-Hertogenbosch

 

Locatiemanager: Mirjam van Aspert

T: 06-36546963

T: (073) 8225370
E: mvaspert@kanteel.nl